Arată versiune întreagă : Legatorie de carti
Aceasta cladire face extraordinar de greu cartile si daca ai sa zicem 5-6 exploratori si 5-6 geologi iti ia o viata sa faci upgrade la toti ... nu credeti ca ar fi rezonabil sa permiteti ca aceasta cladire sa fie construita de mai multe ori , asa daca ai 3-4 cladiri nu lasi mostenire la copii upgrade-ul :) . O zi buna .
BB_Yahsa
14.10.2013, 12:11
Voi trimite sugestia ta Echipei de dezvoltatori, mulţumim pentru sugestie şi implicare!
aoprea75
21.10.2013, 10:17
macar 2 legatorii ar trebui .... ce mai spui cand ai toti exploratorii rapizi posibili (13) + 2 geologi veseli ?
iti ia o eternitate sa faci carti pt ei ... si in viata de apoi mai ai de jucat
Nu numai ca faci foarte greu un manuscris dar acum la lvl 37 am observat ca sunt necesare 2 manuscrise pentru a produce un TOM ???
De ce nu se pot comercializa manscrie / TOM-uri / codexuri ?
adrianpinte
27.10.2013, 04:36
buna.va rog mai multe legatorii de carti,ne descurcam f.greu cu una.multumim
Ar fi prea mult sa poti avea mai multe legatorii, dar cel putin un sistem bazat pe coada de actiuni precum la cazarma si casa de aprovizionare ar fi chiar util, astfel si potentarile ar fi de folos pentru cei care intra mai rar.
2 geologi si 15 exploratori.
aoprea75
11.11.2013, 13:05
da e foarte buna varianta asta .... macar nu ne mai trezim noaptea din somn sa ridicam cartile
dar tot o eternitate iti ia sa faci codexuri pentru 15 exploratori si 2 geologi
As veni si eu cu o propunere.
Tinand cont ca adezivi nu mai exista pe piata (au fost dati doar 3 fiecarui jucator acum 3-4 luni cred) si ca timpul in care se produce un M/T/C este foarte mare ar trebui ca macar din colectabile sa se poata produce o potentare gen adeziv care sa tina macar 12h. Cred ca ar fi o solutie de compromis si usor de implementat intr-un update viitor.
(15 exploratori / 7 geologi)
Mersi,
Zoosy
aoprea75
12.11.2013, 11:59
Exact ... asta este o alta problema ... nu gasesti potentari pentru legatorie nicaieri ... dar ne baga oare cineva in seama ... eu cred ca NU
Exact ... asta este o alta problema ... nu gasesti potentari pentru legatorie nicaieri ... dar ne baga oare cineva in seama ... eu cred ca NU
Asta este si motivul pentru care din ce in ce mai multi jucatori abandoneaza jocul (se vede clar o diferenta de activitate fata de acum 1-2 luni)... eu personal incep sa fiu tentat sa abandonez, chiar daca pana in prezent am bagat mai mult de 500 de lei in el.
Jucand putin pe ultima versiune de pe serverul de testare, am vazut ca s-a creat o noua casa de aprovizionare (rarity provisioning house).
Ar fi benefic ca acolo, pe langa potentarile noi incluse, sa se creeze si o potentare si pentru legatorie numita "clei de oase". Din ceea ce am gasit pe net legat de cleiul de oase ar putea avea urmatoarea formula :: 1 sticla adeziv pt carti (24h) = 8000 apa, 2000 faina, 500 carne. Pretul ar ajunge undeva la 115 monede (40 monede apa + 50 monede faina + 25 monede carnea), cam cat costa si un adeziv pe piata.
Ce spuneti? Blue Byte team, puteti propune asa ceva?
Mersi,
Zoosy
aoprea75
27.11.2013, 10:49
foarte buna ideea ... dar sa o vedem aplicata
BB_Yahsa
27.11.2013, 12:05
Toate sugestiile voastre ajung la Echipa de dezvoltare.
Vă mulţumesc şi vă doresc o colonizare plăcută!
BB_Yahsa
CapdeDuda
28.11.2013, 21:14
S-ar putea introduce si posibilitatea de a cumpara tomuri, codexuri etc pe monede de breasla sau monede stea. Unii au 10 cercetasi. E imposibil sa-i imbunatatesti si pretul pentru carti creste exponential. In ritmul asta, cand voi ajunge la ultimul cercetas, daca voi apuca ziua aia intreg la minte, o sa dau 10k de penite si de hartii sa ii fac o carte.
BB_Yahsa
29.11.2013, 10:49
Să vedem dacă această propunere poate fi aplicată de către Echipa de dezvoltare :)
aoprea75
10.01.2014, 16:41
O mare prostie cine a gandit modul de productie a legatoriei .... pierzi o groaza din potentari ... trebuie sa o urmaresti continuu ca sa nu stea degeaba...
E foarte greu sa fie ca la cazarma sau casa de aprovizionare ....
Astfel o potentezi si dai la facut in functie de cate resurse ai ... Dar cine ne asculta pe noi ... se duce de rapa jocul asta ...
O coada de asteptare a productiei la legatorie ar fi foarte utila, minim pe 5 comenzi in asteptare. Multumim.