Arată versiune întreagă : acum a aparut o garnizoana noua
quantanamera
28.08.2013, 18:04
Desi nu am un general suplimentar, desi nu pot sa o deschid, mi-a aparut in joc o garnizoana noua dupa "rezolvarea" problemei de conectare in dupa amiaza aceasta!
Pot developerii sa faca ceva misiuni sa vada ce e cu cladirile astea noi care arata ciudat? :))
Monkeyface
28.08.2013, 21:35
Idem! Am si eu o garnizoana in plus pe insula. Doar doi generali aveam acasa, dar apar 3 garnizoane.
Salut. Vad ca nu sunt singur pe lume. Daca nu ma insel, ca si voua, acea garnizoana este situata in sudul hartii, langa Primarie, exact in punctul unde se plaseaza o garnizoana cand muti un general intr-o aventura. Am crezut ca sunt invadat! Chiar am trimis o garnizoana de-a mea incercand sa o atac ( deh, se facea rosie ca la talhari)!!!! Sunt sigur ca e a unui alt jucator care a pierdut-o in bug-ul cu disparitia generalilor. Si ca si ceilalti doi patiti, tot dupa problema de ieri a aparut.
Anunt: gasit garnizoana fara stapan, fara semne distincte! Rog tehnicul sa o livreze proprietarului de drept!!!
Nu solicit recompensa.:)
Multumesc anticipat!
TheKraken
29.08.2013, 15:50
Am si eu o garnizoana langa Primarie...
Decebal67
30.08.2013, 09:19
Au aparut trei garnizoane in plus.
BB_Yahsa
30.08.2013, 11:18
Echipa tehnică caută o soluţie pentru eliminarea garnizoanelor străine de pe insulele voastre şi pentru readucerea la normal a numărului de colonişti.
Revin cu informaţii noi în curând.