PDA

Arată versiune întreagă : cateve idei

Aspartam
22.08.2013, 12:15
1. Ar fi util ordonarea prietenilor pe criteriu alfabetic, imi ia ceva timp pana dau de o persoana anume.

2. De asemenea ar fi interesant sa mai avem un rank la breasla, un fel de colt de pedeapsa, cei de rank-ul pedepsit sa nu poate scrie pe chatul breslei doar citi.

3. Aventurile sa se poata cumula in pachete, am zeci in inventar.

ro_vladut
22.08.2013, 17:35
3. Aventurile sa se poata cumula in pachete, am zeci in inventar.
Da, sunt si eu pentru... si pe langa aventuri si potentarile ar fi util sa se poata cumula... In loc sa ai zeci de pachete de cate 25 de platouri, sandwisuri sau cosuri ar fi mai usor sa fie 3 pachete mari cu nr maxim de potentari din fiecare (bine ca daca numeri si cosuri exotice, sa bauturile energizante... - nu 3 pachete, X pachete, unde X este nr de potentari distincte pa care il detni un jucator) Oricum, ce vr sa zic, e ca ar fi util, sa fie ca si celelalte resurse, puse una peste alta, si aventurile, dar si potentarile...

jilaveanul31
22.08.2013, 17:58
ar mai fi de luat in considerare cu spamul facut pe global......recunosc ca si eu ieri am dat de foarte multe ori....dar daca se va continua asa va merge tot mai greu jocul

skyp23
25.09.2013, 17:40
O casutza de chat numita "ECHIPA" si alta
numita "LICITATII", ar fii bine-venita...

BB_Yahsa
03.10.2013, 11:48
Vom încerca să luăm în considerare sugestiile voastre, în măsura aplicabilitaţii acestora.
Vă mulţumim pentru implicare şi propuneri!

eugenemeric
01.12.2013, 09:22
Buna ziua . Jocul este frumos si atractiv. Imbunatatirile ce se aduc permanent vin sa sprijine colonistii si va felicitam pentru asta. Idei ar fi multe . Iata una : crearea , la primarie de potentari care sa dubleze si sa tripleze viteza de miscare a generalilor. Se pot utiliza pentru crearea acestora colectabilele deja existente. Sau se poate crea un colectabil nou gen jarul pentru calul lui Harap Alb :)

Greenwoods
01.12.2013, 12:07
eu zic ca 30min (pt gen normal) 15 min (pt gen rapid, vet, etc) este ok...jocul asta implica ceva timp daca toate ar merge rpd ce am face

eugenemeric
01.12.2013, 12:28
eu zic ca 30min (pt gen normal) 15 min (pt gen rapid, vet, etc) este ok...jocul asta implica ceva timp daca toate ar merge rpd ce am face
Corect, nu la asta m-am referit ci la mersul de lebada al generalilor cand ataca , Dar era doar o idee , nu e si musai sa fie buna de aplicat :)

Greenwoods
01.12.2013, 12:46
toti generalii se misca la fel in aventura , difera doar timpul din aventura - acasa si invers....daca in aventura gen rapid,vet,maior etc ar merge mai repede ca cei normali nu prea mai poti face blocaje

eugenemeric
01.12.2013, 12:50
Corect, nu la asta m-am referit ci la mersul de lebada al generalilor cand ataca , Dar era doar o idee , nu e si musai sa fie buna de aplicat :)

Desi as putea gasi usor motive care sa sustina ideea :) Oricum multumesc pentru atentia data mesajului meu . Toate cele bune Greenwood :)

Kinkonka
01.12.2013, 13:07
potentarea este optionala, si poate sa nu fie utilizata in cazul in care faci blocaje; dar poate fi folosita foarte bine in aventuri care nu necesita blocaje, sau de catre cei ce aleg sa atace tabara cu tabara

eugenemeric
01.12.2013, 13:12
potentarea este optionala, si poate sa nu fie utilizata in cazul in care faci blocaje; dar poate fi folosita foarte bine in aventuri care nu necesita blocaje, sau de catre cei ce aleg sa atace tabara cu tabara

Corect ! Plus ca aceste potentari , daca s-ar dori sa fie implementate ar putea fi pe timpi ( 15 min, 30 min sau mai mari ) . Cele pe durata de timp mica ar putea fi produse la primarie din colectabile existente sau altele noi iar cele pe durata mare sa se cumpere pe nestemate de la negustor , cu posibilitatea de a fi comercializate si la piata.

Greenwoods
01.12.2013, 18:51
Desi as putea gasi usor motive care sa sustina ideea :) Oricum multumesc pentru atentia data mesajului meu . Toate cele bune Greenwood :)

nu o lua in nume de rau, e opinia mea , fiecare are opinia lui

eugenemeric
01.12.2013, 21:32
nu o lua in nume de rau, e opinia mea , fiecare are opinia lui

Ooo Doamne fereste .. sigur ca asa este ! Nici vorba sa gandesc gresit :)

BB_Yahsa
02.12.2013, 11:27
Echipa de dezvoltare va fi pusă la curent în ceea ce priveşte sugestiile primite de la voi.
Vizitaţi serverul de testare (http://www.tsotesting.com/en/homepage) pentru a vedea ce caracteristici noi au şansa de a fi implementate în joc în viitorul apropiat.

eugenemeric
02.12.2013, 23:43
Echipa de dezvoltare va fi pusă la curent în ceea ce priveşte sugestiile primite de la voi.
Vizitaţi serverul de testare (http://www.tsotesting.com/en/homepage) pentru a vedea ce caracteristici noi au şansa de a fi implementate în joc în viitorul apropiat.

Multumim mult Yasha ! Mult succes in tot ce faceti !

BB_Yahsa
03.12.2013, 12:23
Şi noi vă mulţumim pentru sprijin şi implicare!
Colonizare cu spor! :)

eugenemeric
03.12.2013, 13:16
O intrebare ,,, poate fi scoasa acea fereastra care apare in stanga/sus ce anunta actiunile efectuate in timpul jocului ? Aceeasi informatie ce este scrisa pe aceasta fereastra o putem gasi si in fereastra chat-ului la sectiunea "stiri". Cred ca nu toti jucatorii dispun de computere cu desctop mare si uneori fereastra chiar supara mult. Apare la fiecare actiune si chiar zaboveste destul de mult pana dispare. Cu respect :)

BB_Yahsa
03.12.2013, 15:01
Am înţeles motivul pentru care ai făcut această sugestie, însă mă îndoiesc de aplicabilitatea ei.

eugenemeric
03.12.2013, 22:41
Am înţeles motivul pentru care ai făcut această sugestie, însă mă îndoiesc de aplicabilitatea ei.

Sigur. Ce se poate, se poate ... ce nu, nu :) In breasla mai avem unele idei pe care le discutam .. le cizelam. Cand vor fi optime pentru a fi postate o vom face cu placere :) Speram ca in acest fel sa fim utili:)