PDA

Arată versiune întreagă : PartiduColonistRomân

PlutonierCapsuna
14.02.2013, 11:35
Coloniști din toate zările uniți-vă!

Așteptăm noi membri de partid dornici să ducă lupta colonizării până la capăt spre gloria Partidului și a Conducătorului Iubit!

Un membru al PCR trebuie:
- să fie dedicat țelului colonizării.
- să ducă la îndeplinire sarcina zilnică de Partid (denumită popular: Misiunea Breslei).
- să plătească cotizația de admitere ca membru în valoare de 400 monede de aur.

Adeziunile vor fi înaintate către Secretarii de Partid desemnați de CC al PCR.

P.S. Aici nu facem politică vrem doar să ne distrăm, orice asemănare cu personaje sau evenimente reale este aproape întâmplătoare ;)

PlutonierCapsuna
14.02.2013, 11:36
Aflăm de la CC al PCR

Pentru a veni în întâmpinarea oamenilor muncii, coloniști săraci dar cinstiți, Partidul a decis ca următoarele 10 adeziuni să fie acceptate gratuit! (urale & aplauze în picioare minim 10 minute :))

fratelelup
14.02.2013, 17:19
cat ma platesti sa nu vin la voi?

ingTase
23.02.2013, 16:22
apreciem oferta generoasa a tovarasului PlutonierCapsuna si ii multumim pentru acest gest

Toran
31.03.2013, 20:29
Salutare,
Mai e loc printre alea 10 adeziuni moca? =))

scorpion2068
01.04.2013, 20:05
Nu stiu daca aici e locul cel mai potrivit pt o intrebare dar am sa intreb totusi
Ce avantaje am daca infiintez o breasla sau ce castig daca ma alatur uneea
E acelasi lucru ca in triburi?(nu intentionez sa fac reclama)
Dar sincer sa fiu inca nu am gasit un regulament sau macar o descriere a jocului
Oricum pt inceput e ok (12 zile am si am ajuns pe 27)

PlutonierCapsuna
02.04.2013, 11:17
O breasla are mai multe avantaje:

- toti membri ei pot face comert direct unul cu altul (fara a-i adauga in lista de prieteni)
- primesti ajutor la realizarea misiunilor
- schimb de resurse mai ieftin ca la oficiul comertului, donatii de la membri cu nivel mare, schimb de potentari
- daca breasla are peste 10 membri, apar zilnic misiunile breslei in urma carora castigi monede ale breslei --> cumperi de la negustor din sectiunea specifica breslelor
- exista un chat al breslei

scorpion2068
02.04.2013, 15:35
Mersi pt detalii
Sper sa-mi gasesc si eu una deocamdata sant solo
Ma lupt cu vrajitoarea acum sa vad ce iese

IMoctezuma
09.04.2013, 20:53
salut! mai acceptati membri noi an bresla? si care sunt conditiile de a intra an bresla voastra.

iuliangeo18
16.04.2013, 17:44
salut! mai e loc la voi in bresla?? printre aia 10 :)) ca nu prea am monezi:D

scorpion2068
30.04.2013, 20:26
salut! mai e loc la voi in bresla?? printre aia 10 :)) ca nu prea am monezi:D
sarac, sarac, dar lumea cauta oameni corecti
ai primit invitatie moca si ce asteptai
miere
toti se chinuie cu inactivii

scorpion2068
30.04.2013, 20:27
cam asta e colegul
daca aveti posturi de conducere libere contactatil

BB_Yahsa
18.06.2013, 10:56
Vă doresc mult succes în procesul de recrutare şi să vă bucuraţi de joc! :)

Colonizare cu spor!

Gabi_007
18.06.2013, 14:06
se mai poate inrola in breasla ?

PlutonierCapsuna
25.06.2013, 12:59
CC al PCR vă informează

Stimati coloniști, odată cu sosirea verii o parte din membri de partid s-au "topit" care pe la munte, care pe la mare sau chiar și prin alte bresle!:eek: Ca urmare, Partidul este în căutare de noi membri ce pot lua căldura în piept fără probleme cardiace sau de conștiință. Alte calități pe care Pardidul le așteaptă de la membri săi sunt:

sarcina de Partid (sau misiunea breslei :p) se face zilnic foarte ușor dacă cereți ajutorul colegilor de partid

cereți și oferiți ajutor celorlalti membri pe chat-ul breslei (potențări, resurse, schimburi de loot)

nivelul minim de aderare este 30 pentru a dovedi Partidului că sunteți dedicați colonizării

deoarece un membru de Partid poate fi și membru al clasei muncitoare, vacanțele sunt binemeritate oricând! Așadar nu este nici o problemă când, prăjindu-vă la soare și sorbind cocktailuri imperialiste, vă chinuie dorul de Partid & insula voastră atâta vreme cât anunțați prin mail perioada în care veți lipsi.

PS. Am "topit" și noi taxa de aderare astfel că, orice colonist sărac (și cinstit) ori bogat, poate deveni membru în mod gratuit dacă respectă regulile de mai sus! Contactati liderii de Partid pe mail pentru detalii.

~ urale și aplauze ~