Arată versiune întreagă : cand darami o mina...se pierde resursa descoperita de geolog
Am pus geologul sa caute cate ore dureaza o mina de aur (si dureaza ceva...). A gasit-o. Am dat comanda sa construiesc mina, dar nu aveam destule resurse. asa ca am daramat-o cu gandul sa o fac mai incolo. Odata cu daramarea, s-a pierdut zacamantuld e aur. Deci acum trebuie iar sa stau 1000 de ore dupa geolog.
Please check this. ar fi muuuult mai "fair" sa ramana zacamantul descoperit, nu ?
Greenwoods
20.06.2013, 12:35
e normal sa iti dispara minereul de l a gasit, nu este bug asa e normal si eu am pierdut 15k minereu fier din neatentie.
ro_vladut
26.06.2013, 07:04
Da e normal sa pierzi ce ai descoperit daca darami mina... Gandeste-te ca ai o misiune zilnica in care trebuie sa gasesti un zacamand nou de fier, iar tu ai toate zacamintele deja descoperite pe insula... in cazul asta ce faci? Astepti pana golesti o mina de fier doar ca sa dai ca caute alta? Normal ca nu; e mult mai usor sa faci o mian de fier, s-o darami si apoi sa cauti iar zacamantul cu geologul...
BB_Yahsa
02.08.2013, 10:52
Situaţia descrisă mai sus nu este un bug, este o acţiune normală în joc.
Explicaţiile au fost deja postate; mulţumim Greenwoods şi ro_vladut!