PDA

Arată versiune întreagă : monitorizare breasla

mikyblanche
08.02.2013, 20:01
Am o sugestie si o rugaminte in acelasi timp :
In dreptul fiecarui membru al breslei sa apara de cat timp nu s-a logat pe server , pentru a evita neintelegerile intre membrii breslei care isi executa misiunile breslei si care nu si le executa pentru a sti cine joaca si cine nu joaca , pentru a sti cine e online si cine nu e online in breasla !! Online at last ...... !!!!

ro_vladut
19.02.2013, 18:07
Sal fery20,
Am o informatie pentru tine, deja la urmatoarea mentenanta, o sa se introduca un fel de monitorizare pentru misiunea breslei... Acum nu stiu date exacte, informatia e de pe server euro - anunt oficial... dar n-au dat extra detalii...
Oricum, au exitat pe toate serverele posturi asemanatoare, de aceea cei de la BB au luat atitudine la "feed-babk"...

shpagasin
23.02.2013, 16:39
Pentru breasla ar fi de ajutor sa vezi exact care sunt membrii care nu si-au indeplinit misiunea.

BB_Yahsa
09.03.2013, 00:49
Toate sugestiile voastre sunt bine-venite şi vor fi luate în considerare de către echipa noastră în măsura aplicabilităţii lor. Vă mulţumim!

Galarto
07.06.2013, 20:09
3 luni au trecut de la interventia ta BB_Yasha, si inca continua superficialitatea in ceea ce priveste aceasta mare problema.

Imparatul2
07.07.2013, 18:47
Nu e raspuns ci mai degraba intrebare:Cat timp trebuie sa treaca sa poti schimba denumirea unei bresle?

BB_Yahsa
15.08.2013, 09:17
În data de 21 August, vor fi implementate o mulţime de îmbunătăţiri aduse breslei, printre care şi verificarea activităţii zilnice a membrilor sau posibilitatea de a schimba liderul.
Mai multe informaţii aici. (http://forum.thesettlersonline.ro/threads/676-Jurnal-de-dezvoltare-11-Iulie-2013)