PDA

Arată versiune întreagă : Agenda personala (Notes)

cosplay
26.05.2013, 12:44
Propun sa avem la dispozitie un Notes sau agenda personala in care sa notam obiective personale, ca un fel de reminder...
De exemplu monezile se obtin foarte greu, deci cand reusesc sa obtin 100, nu mai stiu ce cladire vroiam sa upgradez (am atatea de facut...:)
In acel notes sa scriu prioritatile... Intelegeti voi ;)

Suracis
26.05.2013, 18:10
total dezacord cu ceea ce spui tu, ceea ce inseamna ca nu esti intr-o breasla. In momentul cand faci parte dintr-o brealsa ai posibilitatea sa ai iti scri si cele mai adancuri si negre ganduri sau cele mai frumoase vise, te duci pe meniul breslei, submeniul membri, te duci la pozitia ta ca membru in breasla si dai click pe tine, dar ai grija ca e "Nota" simplu unde poate veea toata breasla ta ce ai scris si "Nota Ofiterului" unde acolo poti sa-ti pui toate intamplarile tale.

Succes

cosplay
26.05.2013, 20:15
am vazut asta la breasla, dar vreau una personala, nu publica.

Suracis
27.05.2013, 07:09
Pai da, la NOTA OFITER daca scri ceva nu vede nimeni.

cosplay
27.05.2013, 07:20
Ok. Asa o fi...
Multumesc.

Semipur
14.06.2013, 07:25
Up pentru asta chiar este foarte utila, (datorii, upgrades, preturi)!. Cat despre notele din Breasla: 1. Nu oricine poate sa scrie in nota ofiter. 2. Chiar daca ai putea este tot publica sectiunea. 3 Prea multi pasi pentru o nota!

BB_Yahsa
18.07.2013, 12:30
Vom încerca să luăm în considerare sugestiile voastre, în măsura aplicabilitaţii acestora.
Vă mulţumim pentru implicare şi propuneri!