Arată versiune întreagă : piata - permite negocierea
pe langa "oferta, pret, utilizator, expira" sa apara si o caseta, cu bifa sau fara, care sa specifice daca este pret fix sau se poate negocia
iar in momentul selectiei sa se deschida o caseta de negociere directa
am obosit sa dau mailuri la pret fix, sa incerc negocieri prin posta
contra
cine doreste cumpara ceea ce gaseste, in caz contrar se pot crea oferte de cumparare
este in joc un chat "comert" unde se pot da anunturi de vanzari/cumparari la un pret anume, se poate negocia acolo
contra
cine doreste cumpara ceea ce gaseste, in caz contrar se pot crea oferte de cumparare
este in joc un chat "comert" unde se pot da anunturi de vanzari/cumparari la un pret anume, se poate negocia acolo
corect vrei mai ieftin pune oferta ta
corect vrei mai ieftin pune oferta ta
subscriu
TitusLivius
31.05.2013, 06:25
Buna, eu as gasi util ca in fereastra de plasare a ofertei de vanzare sa existe si un camp in care sa introduci direct cantitatea.
Buna, eu as gasi util ca in fereastra de plasare a ofertei de vanzare sa existe si un camp in care sa introduci direct cantitatea.
Este deja .
TitusLivius
06.06.2013, 10:04
N-am vazut raspunsul tau, merci.
Dar cred ca sufar de ceva tampenie la ora asta :), n-am reusit sa gasesc campul ala.
In ferestra de stabilit oferta sunt asa : resursele de selectat; bara de selectie (aia cu care nu prea ma descurc eu :D ); si butoanele accepta/anuleaza.
Trebuie facut ceva anume ca sa pot vedea si eu campul aclea de introducere ?
Merci!