Arată versiune întreagă : Am atins nivelul 19 si am erori
Am atins nivelul 19 si am misiuni de nivelul acesta, sa descopar marmura sa construiesc cladiri etc. dar au ramas blocate desii trebuiau deblocat la acest nivel, spune ca necesita level 19 dar am deja level 19, cred ca este doar o eroare temporara da e mai bine sa intreb care poate fi problema. Astept pareri.
EX_Merlin
22.04.2013, 13:25
Buna Valiuca !
Daca misiunile respective nu sunt conditionate si de alte misiuni, neterminate in cazul tau, incerca sa dai refresh la joc...daca nici asa nu se deblocheaza revino cu un printscreen te rog.
iuliangeo18
23.04.2013, 22:18
Salut!!
Am si eu o intrebare de ce nu se deblocheaza misiunea inroleaza-te in armata? La misiunea respectiva imi cere sa am nivel jucator necesar 15 si eu am acum 25, toate celelate misiuni sunt complete. am crezut ca este o eroare ceva... si se va debloca mai tarziu da am asteptat... Astept un raspuns
BB_Yahsa
30.04.2013, 12:33
Este posibil ca misiunea să nu se poată debloca până la următoarea perioadă de întreținere, și cum săptămâna aceasta nu avem așa ceva, probabil să misiunea ta de va debloca în cursul săptămânii viitoare.