Arată versiune întreagă : nu merge
Smecherainer
19.04.2013, 19:57
Salut de azi 19.04 nu ne arata misiunea breslei la nici un player ce sa intamplat? doar la noi sau ...
astept raspuns !!!
Ms
EX_Merlin
19.04.2013, 20:13
Buna Smecherainer !
Cu siguranta nu ati facut o misiune a breslei astazi? Deoarece doar o misiune pe zi are fiecare breasla. Doar cele care nu termina la zi misiunea pot finaliza doua misiuni in ziua urmatoare.
O seara placuta !
Smecherainer
19.04.2013, 20:55
Sa inteleg ca toti au asa? a-ti facut misiunea breslei sa fie doar la o zi cine nu o termina se anuleaza sau ceva de genu ? pana acuma aparea mereu misiunea breslei ...
Greenwoods
19.04.2013, 21:24
este un bug din cate stiu , si noua cateodata ne apare ca nu avem misiunea breslei deoarece nu e terminata cea din ziua precedenta
EX_Merlin
19.04.2013, 21:25
Fiecare breasla are o misiune pe zi.
Daca misiunea nu e facuta in ziua respectiva atunci urmatoarea intra in asteptare. Doar o misiune poate fi in asteptare (in caz ca nu se face o misiune in doua zile, cea din a treia zi se pierde, deoarece breasla respectiva are deja una in asteptare)
Smecherainer
20.04.2013, 05:50
Noi nici in asteptare nu avem misiunea breslei nu scrie nimic la MISIUNI de misiunea breslei :|
Merlin dar la Mafia nu apare nici in asteptare
EX_Merlin
20.04.2013, 07:18
Buna dimineata dragi colonisti !
Atunci nu inteleg rostul acestui post.
Sa inteleg ca toti au asa? a-ti facut misiunea breslei sa fie doar la o zi cine nu o termina se anuleaza sau ceva de genu ? pana acuma aparea mereu misiunea breslei ...
Misiunea breslei mereu a fost doar una pe zi.
Cand raportati un bug incercati sa postati si un printscreen, ne-am intelege mult mai usor.
Multumesc :)
Smecherainer
20.04.2013, 16:06
Deci acolo unde am inconjurat cu rosu la misiuni cum este acea misiune secundara asa era si misiunea breslei aparea mereu acuma nu mai apare
http://postimg.org/image/hqlkp20j1/
EX_Taisha
20.04.2013, 17:32
Smecherainer mulţumim pentru print.
Vom verifica daca este vorba de un bug.
Smecherainer
20.04.2013, 18:54
si apropo daca vine vorba de misiune breasla mai schimbati si voi piata breslei ca e deaja 2 luni de cand e cuburi de piatra acolo mai schimbati si voi alt zacamant :)
Smecherainer
21.04.2013, 10:30
Daca tot venii vorba de misiunile breslei nu mai schimbati si voi piata breslei ? ca e de 2 luni cuburi de piatra mai schimbati si voi alt zacamant :) cum a fost la inceput
EX_Taisha
21.04.2013, 13:35
Am înţeles sugestiile tale privind piaţa breslei, dar te rog sa le postezi aici (http://forum.thesettlersonline.ro/forums/10-Sugestii-privind-continut-nou-adaugiri-amp-modificari), iar pe viitor sa nu mai faci dublu post pe aceeaşi temă. :)
Smecherainer
21.04.2013, 18:38
scuze de dublu post era pe pagina a doua si nu am observat :D pana la urma se rezolva misiunea breslei si la noi ? sau stam fara ea :|