Arată versiune întreagă : Misiune: Unitati de atac la distanta -> Alte insule.
Ultima misiune din lantul "Unitati de atac la distanta": "Alte insule" este blocata si conditionata de misiunea "Arcuri lungi" pe care am terminat-o mai devreme, cumparand arcuri de pe piata.
Ce pot sa fac sa o deblochez ?
Sigur nu e conditionata de un lvl superior?
Da cu pointer-ul deasupra lacatelului si vezi.
Nu imi scrie ca ar fi necesar un nivel mai mare decat am pentru a debloca misiunea.
- Misiune completata: Arcuri lungi
Da un refresh la joc, daca nu merge...incerca sa pui un print
http://i46.tinypic.com/ipnsle.jpg
maramureseanu
29.04.2013, 19:25
Am si eu aceeasi problema
http://i39.tinypic.com/6r6eza.jpg
,precizare Misiunea arcuri lungi e facuta mai demult,de atunci am facut cateva sute de arcasi.
Am primit de la support indicatia sa termin misiunea Alte insule ca sa pot debloca misiunea: Alte insule.
Nici aia de la support nu stiu ce e cu ei.
Poate anul asta se v-a uita cineva capabil sa rezolve eroarea asta ...
Misiunea Arcuri lungi a fost terminata.
Edit:
Cei care au problema asta, sa dati cate un bump in fiecare saptamana, poate se rezolva.
gogutzicah
09.05.2013, 11:44
Si la mine aceeasi problema
e un bug pe tot serverul la aceasta misiune.
Am lvl 50 si la fel imi arata
EX_Merlin
09.05.2013, 15:14
Buna ziua,
Vom transmite cele indicate de voi, se va verifica si remedia in cel mai scurt timp posibil.
Multumim pentru implicare si intelegere !
Zgripsor
17.05.2013, 09:29
@MOD_Merlin
Vă rog comunicaţi-ne dacă s-au luat ceva măsuri în vederea îndreptarii erorii. A trecut aproape o lună.
BB_Yahsa
20.05.2013, 11:21
Remedierile bug-urilor se implementează în joc în timpul perioadelor de întreținere, dar nu se pot face toate schimbările o dată. Mai mult, unele bug-uri trec prin niște procese complexe înainte de a fi re-introduse în joc. Se lucrează ca toate problemele să fie rezolvate cât mai repede.
Mulțumim pentru ajutor, avem nevoie de el, fiind încă în perioada Beta! :)
Desi am terminat misiunea arcuri lungi mai demult, acum vad ca a aparut din nou (probabil se incearca rezolvarea bug-ului). Problema este ca misiunea este blocata (are lacatel) desi conditiile pentru indeplinirea misiunii sunt indeplinite: am nivel 34 si detin si 1 mestesugar de arme lungi. Sper sa se rezolve si acest bug.