PDA

Arată versiune întreagă : Propunere

BadFLo
10.03.2013, 17:58
Salut,

Am 2 sau chiar 3 propuneri care cred ca ar fi utile

1. Pe chat cand dai click pe un jucator sa iti arate si profilul lui, adica cel putin nivelul la care este.
2. Sa poti vedea pe chat (eventual o fereasta care se dechide/inchide de la un buton langa bara de scroll din dreapta) toti jucatorii on, in ideea in care vrei sa-i dai soapta cuiva si nu e in lista de prieteni.
3. Mi-ar place sa existe la fiecare cladire in momentul cand dau click pe ea si optiunea "treci la urmatoarea de acelasi fel de pe harta". Ceea ce vreau sa spun este, ca sa dau un exemplu concret, sa nu caut pe insula unde am pus toti vanatorii, pescarii, taietorii, etc, ci sa am posibilitatea daca am dat pe o cladire de un anumit tip, printr-un simplu click, sa trec la urmatoarea de acelasi fel.

der_heikle_lukas
11.03.2013, 17:23
2. Sa poti vedea pe chat (eventual o fereasta care se dechide/inchide de la un buton langa bara de scroll din dreapta) toti jucatorii on, in ideea in care vrei sa-i dai soapta cuiva si nu e in lista de prieteni.
3. Mi-ar place sa existe la fiecare cladire in momentul cand dau click pe ea si optiunea "treci la urmatoarea de acelasi fel de pe harta". Ceea ce vreau sa spun este, ca sa dau un exemplu concret, sa nu caut pe insula unde am pus toti vanatorii, pescarii, taietorii, etc, ci sa am posibilitatea daca am dat pe o cladire de un anumit tip, printr-un simplu click, sa trec la urmatoarea de acelasi fel.

2. poti sa soptesti oricind oricui scriind /w{SPACE}[NUME_JUCATOR]{SPACE} si iti deschide soapta cu acel jucator
3. poti sa sari dintr-una intr-alta din sumarul economiei, dar recunosc ca ar fi utila o optiune ca cea descrisa de tine

guleag
28.04.2013, 07:22
un meniu in care sa apara nr de cladiri ar fi de folos...ar scuti din multele clicuri pe care tot trebuie sa le dam :)

gasdrop
28.04.2013, 09:58
3. o idee buna

BB_Yahsa
18.07.2013, 11:53
Vom încerca să luăm în considerare sugestiile voastre, în măsura aplicabilitaţii acestora. Vă mulţumim pentru implicare şi propuneri!