Arată versiune întreagă : si din nou ceasurile merg altfel....
der_heikle_lukas
09.04.2014, 05:23
ar fi interesant de stiut daca de acum incolo o sa fie permanent un decalaj intre anuntul cu perioada de intretinere (se termina la ~07:00 am) si viata reala... unii dintre noi au destul de putin timp dimineata, din motive triviale, cum ar fi mersul la birou, si o intirziere de tipul asta le da programul un pic peste cap...
poate ajustam anuntul sa sune: "Perioada de intretinere incepe cindva si se termina cind gasim de cuviinta"? ar fi un pic mai aproape de adevar si nu ar mai da loc de interpretari semisarcastice...
ro_vladut
09.04.2014, 05:43
der, nu fi asa suparat... oricum cel mai mult au intarziat pana la ora 12 :))
Oricum anuntul ar trebui sa fie mai exact... mai ales cand au multe upg de facut (ca acum cu eventul de paste) ar putea sa-si ia o marja de eroare. De exemplu sa zica de la inceput ora 9, cum era acum ceva timp in urma...
PS: noroc, sunt si eu la un nes si o ti***a
der_heikle_lukas
09.04.2014, 05:45
pai nu sint suparat vlad, dar tu stii ca eu dimineata am program de bufe, acum voiam sa pun oua la piata, sa trimit exploratorii... si pierd o zi de search de ex...
ro_vladut
09.04.2014, 05:48
mda.. ai dreptate... insa la fiecare mentenanta pria data se ocupa de baza de date, abia apoi de upg... iar azi, au de facut mai multe upg... ceea ce intarzie situatia... plus ca dupa cum ziceam, inainte tinea mentenanta, cand aveau de facut upg pana la ora 9...
si mai e si faptul ca serv .ro e pritre primele la care se face mentenanta (cu 2 ore inainte de euro, cu 1 ora inainte de cele din germania...)
pe usa, de exemplu, mentenanta o sa inceapa abia peste vreo 2 ore de acum in colo
Tantzica
09.04.2014, 06:02
Eeee ca de obicei, noi suntem mai cu mot :) Si eu care speram ca pot incepe frumos eventul inainte de slujba de dimineataaaa amiiinnn :)
Cafea si rabdare, functioneaza de fiecare data! Spor la ouat !