PDA

Arată versiune întreagă : Furt parole!

guleag
02.04.2014, 08:13
Iarasi se fura parolele? de ce de fiecare data cand ma loghez ..pun parola si zice ca Uplay pt moment nu este disponibil?! abia la a doua incercare ma pot loga... sunteti voi si in prima pagina? sau e pagina altuia si aduna parole?

Greenwoods
02.04.2014, 19:22
se mai intampla si pe alte site uri chestia asta, ubisoft parca are site securizat si nu prea poti sa faci fake la el

BB_Imtia
02.04.2014, 19:40
Salut. Nu se fură parole; trebuie doar să ștergeți cache/istoria de navigare și apoi va funcționa din prima.

guleag
03.04.2014, 16:42
parca
cand zici parca ...e clar spam :))iti pot raspunde peste tot asa cu parca si mi se pare....dar nu ma intereseaza spamul :)

la fel face si dupa sters cache...am incercat inainte de raspunsul tau BB.

BB_Imtia
03.04.2014, 17:42
și istoria de navigare, cookies?
și de pe alt browser e la fel?

Tantzica
04.04.2014, 16:30
Am primit si eu aceeasi eroare, dar eu am parola stocata in browser, nu am reintrodus-o. Pur si simplu incearca sa te autentifici inca o data sau de doua ori (pana sa inspectez mesajul de eroare in consola, a disparut si am fost logata :) ). Nu cred sa fie tentativa de phishing, nu am vazut absolut niciun URL suspect in consola in timp ce accesam site-ul de logare joc. Multa bafta!

EX_Reiko
07.04.2014, 18:10
Pentru cei care doresc sa isi schimbe parola de la contul de jucator fara interventia echipei de suport , va recomand sa intrati pe www.ubi.com , va logati cu datele contului de jucator , iar acolo va puteti schimba parola linistit !