Arată versiune întreagă : Problema producţiei Cazarmei
BB_Yahsa
20.01.2014, 13:23
Dragi colonişti,
De ceva timp, unii dintre voi s-au plâns de funcţionarea necorespunzătoare a producţiei Cazarmei.
Pentru a ne ajuta să monitorizăm amploarea acestei probleme tehnice, vă rugăm să comentaţi mai jos, oferindu-ne următoarele informaţii:
- cum se manifestă această problemă
- de când aţi observat-o pe insula dumneavoastră
- nivelul dumneavoastră în joc.
Vă mulţumim!
aoprea75
31.01.2014, 09:53
Nu am intalnit nici o problema de productie a cazarmei ....
ea oricum functioneaza dupa un principiu prost ... sa stai sa dai un catralion de click-uri pe zi sa dai la produs armata .... vi s-a spus inca de anul trecut sa implementati inca 9 patratele mai jos de cele actuale cu cate 625 unitati de fiecare pentru a putea da mai multa armata la facut dintr-o data.
BB_Yahsa
31.01.2014, 11:49
Informaţia a ajuns la Echipa de dezvoltare, poate că această posibilitate va fi implementată.
Deocamdată nu am mai multe detalii în această privinţă.
dragonuroshu
31.01.2014, 19:13
http://screencast.com/t/wD6nExY2
Asta se intampla. Se roteste clepsidra continuu. Nu mai stiu dec cand a aparut problema, dar e de foarte mult timp si am raportat echipei tehnice de la inceput. Sunt momente in care totul e in regula, dupa care problema revine. Nivelul 37 in joc.
dragonuroshu
14.02.2014, 22:18
Parerea mea e ca echipa tehnica care se ocupa de acest joc este cea mai proasta. Nu cred ca in alte jocuri atunci cand apare un bug in joc nu se reuseste rezolvarea lui in cel mai scurt timp