PDA

Arată versiune întreagă : Aventurile de Craciun, dupa eveniment ?

buhbuh
30.12.2013, 09:49
Aventurile: "Mai multe experimente stranii" si "Întoarcere la cuibul tâlharilor" o sa mai dea ca si recompensa ceea ce dau acuma si dupa eveniment ?

La o versiune precedenta de pe tso am citit in "Changelog" faptul ca aventurile astea au sa dea loot-ul aventurilor din care au derivat: "Experimente stranii" si respectiv "Cuib de talhari".

Am inteles gresit cand am citit prima data mesajul ala, aventurile sus numite v-or deveni "Follow-Up Adventure" la "Experimente stranii" si respectiv "Cuib de talhari".

BB, puteti confirma sau infirma ceea ce este scris mai sus ?

Aspartam
30.12.2013, 09:53
Mai bine intrebai pe TSO, ai nostri reprezentanti nu se ocupa decat cu traduceri

Novice
31.12.2013, 15:18
Si pe mine ma intereseaza sa aflu un raspuns la aceasta intrebare; am cumparat cam 30 de av. "Întoarcere la cuibul tâlharilor" cu gandul ca la voi face dupa event. Sper ca nu se schimba loot-ul pentru ca altfel o sa-mi upgradez exploratorii in 2015.

BB_Yahsa
31.12.2013, 15:57
Recompensa aventurilor menţionate mai sus nu se va schimba după încheierea Evenimentului de Crăciun.

aoprea75
08.01.2014, 12:52
acum ca a trecut eventul ... au disparut si aventurile de la negustor .... macar daca le puneati pe bucati de harta sau nestemate (in cel mai rau caz) ... sau asteptam craciunul urmator ?

BB_Yahsa
08.01.2014, 13:48
Deocamdată, aceste aventuri nu pot fi achiziţionate de la Negustor, însă le puteţi obţine dacă încheiaţi cu succes aventurile Experimente stranii şi Cuibul tâlharilor.
Dacă apar informaţii noi, eu vă voi ţine la curent pe canalele de comunicare The Settlers Online.